Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/1/5/3/silkeborg-bisonfarm.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 279 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/5/3/silkeborg-bisonfarm.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 283 Bisonsafari | Silkeborg Bisonfarm

Bisonsafari

Bison Safari: Oplev de fascinerende og vilde amerikanske bisonokser på tæt hold.

På offentlige showdage afholder vi en offentlig bisonsafari kl. 12.45. Mere info om dette nederst på denne side.

Oplevelsen foregår enten fra overdækket traktorprærievogn eller fra ladet af stor 4×4 amerikaner truck. På turen møder gæsterne de kæmpe bisoner på helt tæt hold og der fortælles levende om bisonens spændende historie. Lige fra de stolte – og af indianerne livsnødvendige – dyr på de amerikanske prærier, bisonens vandringer og frem til de mørke historier om den hvide mands behandling af fortidens bisoner. Den guidede tur indeholder også historien om Silkeborg Bisonfarms etablering fra ide til virkelighed, og masser af informationer om den daglige drift og udfordringer samt fremvisning af faciliteter.

I forbindelse med deltagelse i “bisonsafari”, er vores gæster velkomne til at gå på opdagelse i “ugleskoven”. I ugleskoven møder gæsten elegante dådyr, de største skandinaviske ugler, fritter og en flere tdr.l. stor skovlabyrint med opgaver. Nyd en is eller den medbragte madkurv på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder.

.Den guidede bisonsafari varer ca. 30-35 minutter

Det er en god ide at medbringe en køletaske hvis man ønsker at købe vores lækre, møre og sunde bisonkød.

Det er muligt at booke nedenstående to private bisonsafaris for jeres gruppe. Booking på tlf. 20657620

  1. Privat bisonsafari for op til 66 personer i vores overdækkede traktorprærievogne. Prisen for en privat bisonsafari er: Voksne (12 år +) 65 kr.  Børn (3 – 11 år) 45 kr. Men dog minimum en samlet pris på 1.000 kr. 
  2. VIP – Bisonsafari fra stor 4×4 Amerikaner truck, for op til 10 personer. Bisonokserne opleves på tæt hold fra ladet af vores store Dodge Ram 4×4. Prisen for en VIP – Safari for op til 10 personer er 1.000 kr.  

På de offentlige showdage arrangerer vi en offentlig bisonsafari med start kl. 12.45. Pris for denne er: Barn 45 kr. Voksen 65 kr.
Der er begrænsede pladser på den offentlige safari, men det er muligt at forespørge om ledige pladser/forudbestille plads på sms til tlf. 4159 7471.
Biletterne skal være afhentet senest kl. 12.15 på dagen. 

I forbindelse med privat bisonsafari er der altid mulighed for at bestille vores lækre bisonburgermenuer. Se priser i Bisonburgerbaren her:

Bisonburgerbar:

Bisonburgermenu (Bisonburger, pommes frites, 3 slags dyppelse samt øl, vand eller sodavand)
(Fås også som vegetarburger menu)
Kr. 130,-
Bisonburger
(eller vegetarburger)
Kr. 90,-
Pommes frites Kr. 35,-
Børnemenu (1/2 BisonBurger, pommes frites, 3 slags dyppelse samt sodavand.
(Fås også som vegetarburger menu)
Kr. 90,-
Øl, vand eller sodavand Kr. 15,-

Regulering af priserne på vores mad kan forekomme ved prisstigninger fra vores leverandører.