javascript hit counter

Bison safari

Oplev de fascinerende og vilde amerikanske bisonokser på helt tæt hold.

Offentlig bisonsafari afholdes foreløbigt på følgende datoer og klokkeslet i 2018: (Det er også muligt at booke en privat bisonsafari). Ofte er det i forbindelse med vores offentlige bisonsafaris muligt at købe vores lækre bisonburgermenuer. 

Bisonsafari 2018:   

 

Oplevelsen foregår i overdækket traktorprærievogn hvor gæsterne møder bisonokserne på tætteste hold. På turen fortælles levende om bisonens spændende historie. Lige fra de stolte – og af indianerne livsnødvendige – dyr på de amerikanske prærier, bisonens vandringer og frem til de mørke historier om den hvide mands behandling af fortidens bisoner. Den guidede tur indeholder også historien om Silkeborg Bisonfarms etablering fra ide til virkelighed, og masser af informationer om den daglige drift og udfordringer samt fremvisning af faciliteter.

I forbindelse med deltagelse af vores “bisonsafari”, er vores gæster velkomne til også at besøge vores flotte dådyr, gå på opdagelse i “ugleskoven” samt benytte vores naturskønne åbne som overdækkede picnicområder.

Der er normalt også altid et offentligt rovfugleshow umiddelbart før eller efter vores bisonsafari. Se tider og priser til dette under “Rovfugleshow”.

Den guidede bisonoplevelse varer ca. 45 minutter.

Prisen for at deltage i de fastlagte offentlige oplevelsesture er for: Voksne 65 kr., Børn (under 12 år) 45 kr.

Det er også muligt at booke en privat bisonsafari. Prisen for dette er kun den normale entrepris, men dog minimum en samlet pris på 1.000 kr.

Der er begrænset plads til ca. 60 personer pr. tur. Det er derfor muligt at sikre sig en plads på de offentlige ture ved at forudbestille/reservere plads enten ved at sende en sms til Flemming på 2065 7620 eller sende en mail til:

info@silkeborg-bisonfarm.dk