javascript hit counter

Lej Falkonersalen

Lej Falkonersalen. 

Dejlig lys sal med fantastisk udsigt over sø, natur, dådyr samt græssende bisonokser udlejes.

Mulighed for opdækning for op til 80 personer.

Der forefindes AV udstyr samt trådløst internet.

Arrangementer i Falkonersalen kan kombineres med oplevelserne rovfugleshow, bisonsafari og foredraget ”Falkemanden – Alene i vildmarken”

Ved leje af Falkonersalen er der fri adgang til ugleskoven

Lejebetingelser (indgået efter d. 31/7-21) Lejer står selv for opdækning, forplejning, oprydning, opvask og slutrengøring (støvsugning af gulv og stole, evt. gulvvask, aftørring af borde mm.).  

Leje af Falkonersalen fra kl. 8.00 – 06.00: 5.000 kr. Der indbetales 2.500 kr. i depositum ved reservation.

Hvis lejer ønsker at have rådighed over Falkonersalen dagen før eller efter sit arrangement for at dække op, rydde op mv. så kræver det at denne dato også lejes: Ekstra lejedag 2.500 kr. Der indbetales 1.000 kr. i depositum ved reservation.

På lejedage hvor der er offentligt rovfugleshow kl. 11.00 har lejer adgang til salen fra kl. 8.00, men såfremt lejers gæster ikke deltager i det offentlige rovfugleshow, så kan gæsterne tidligst inviteres til kl. 12.30. 

Lejen inkluderer kaffemaskine, bestik, service, vaser, lysestager mm. Lejen inkluderer ikke duge.

Der er anretter-køkken i Falkonersalen med køleskabe og fryser, og lille ovn til at varme flutes, men ikke mulighed for at tilberede mad. Så mad skal bestilles udenbys / medbringes.

Vores lækre bisonhakkebøfmenu med Bisonhakkebøffer, små smørstegte kartofler, flødekartofler, bearnaise sauce, whisky sauce, 3 slags salater, dressing, hjemmebagt brød og smør kan tilkøbes for 225 kr. pr. person. 

Medbragt affald, gavepapir, madaffald, duge, dåser, flasker osv. skal lejer medtage senest ved lejemålets ophør.